Правна защита

Правна защита

Условия при търсене на правна помощ и защита чрез сайта на Свобода за всеки

Aдвокатската професия е установена като конституционна дейност за правно съдействие и защита на свободите, правата и законните интереси на физическите и юридически лица.

В случай че са нарушени Вашите права и законни интереси и се нуждаете от компетентна правна помощ, на тази страница можете да получите информация за контакт за адвокат.

Адвокатът ще Ви предостави нужната информация и консултация, като с оглед сложността на Вашия случай е възможно за компететното даване на съвет адвокатът да извърши допълнително проучване на фактите и закона.

При сключване на договор за предоставяне на правна защита следва да имате предвид разходите по едно дело, включително и адвокатски хонорар. В някои случаи предоставяме и безплатни консулатции и правна защита в зависимост от естеството на делото или други фактори, свързани с клиента.

Уточнение: Адвокатите на СВ не са обвързани със задължения към Националното бюро за правна помощ и не предоставят услуги по Закона за правната помощ.

За да получите необходимата правна помощ, моля свържете са на посочените данни за контакт с нас. Ние ще Ви насочим с оглед на Вашия казус. 

За да обърнем внимание на Вашия случай, при началния си контакт с нас следва точно, подробно и кратко (до една стандартна страница или 500 думи) да опишете:

1) фактите;
2) замесените лица, организации и държавни органи;
3) в какво считате, че са нарушени Вашите права и законни интереси; 
4) какво искане имате към нас; 
5) Вашите точни данни за контакт: имена, адрес, телефон, електронна поща; 
6) други данни или документи, които считате, че са важни за комуникацията Ви с нас.

При започване на контакт с нас, писмено или със средство за гласова комуникация, Вие се ангажирате с декларация, че сте се запознали със съдържанието на настоящата страница "Условия при търсене на правна помощ и защита чрез сайта на Свобода за всеки".

Ако Вашето начално писмо не отговаря на горепосочените изисквания е възможно да не отговорим на искането Ви.

След начален преглед на Вашата кореспонденция и предоставената ни документация ще влезем във връзка с Вас, за да уговорим възможна консултация и последващо поемане на Вашия случай с цел правна защита и съдействие.

Вашата кореспонденция с нас и информацията, която ни представяте във връзка с оказване на правна защита и съдействие, е поверителна и защитена адвокатска тайна съгласно Закона за адвокатурата.

 

ЗА КОНТАКТ С АДВОКАТ ПО ПОВОД ЗАЩИТА НА ВАШИТЕ ПРАВА И ЗАКОННИ ИНТЕРЕСИ ПИШЕТЕ НА

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.