Подкрепете "Свобода за всеки"

shaking-hands


Дарете в подкрепа на "Свобода за всеки"!

На тази страница можете да изберете един от няколко начина за дарението:
през интернет, в брой на каса, банков превод или кредитна карта.Ние сме неправителствена организация с идеална цел, което означава, че не целим и не реализираме печалба. Не получаваме субсидии или финансиране от държавата. Дейността ни се издържа със средства от спонсори и дарения на симпатизанти.

За издаването на списанието са вложени и продължават да се влагат стотици часове авторски, редакторски и дизайнерски доброволен труд. Правозащитната ни дейност и публичната полемика в защита на правото на вяра и свободното слово включват и десетки часове безплатна адвокатска работа (pro bono -- без хонорар).

Вашето партньорство е Вашето дарение. То е изключително важно за това да продължим да издаваме "Свобода за всеки" и да защитаваме свободата на вярата, словото, семейството и принципите на свободното и справедливо общество.


(1) Дари за каузата! (Може да въведете различна сума от зададената, като изпишете сумата в кутийката.)

 

Описание Сума
Дарение за Свобода за всеки BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки


Ползвайте горната формичка за дарение през Интернет, на каса на ЕasyPay, или чрез банков превод. Попълнете желаната сума и натиснете бутона "Дарение за СВ". Следвайте стъпките и указанията.

За основание запишете: "Дарение СВ".


(2) В брой на каса на Изипией - www.EasyPay.bg - дарението е за МИКРОСМЕТКА с клиентски номер (КИН): 0334639072
Основание: дарение СВ. Титуляр: ф-я Преображение.


bank


(3)
За дарение по сметка, IBAN: BG90 ESPY 4004 0029 6712 12, BIC: CECBBGSF, ТИТУЛЯР: ФОНДАЦИЯ ПРЕОБРАЖЕНИЕ, ОСНОВАНИЕ: ДАРЕНИЕ СВ.Бележка: За издаване на удостоверение за дарение, моля пратете ни данните на дарителя. Основание: дарение СВ. Титуляр: ф-я Преображение. При дарения онлайн или в брой чрез Изипей се уверете, че ползвате нашия клиентски номер (КИН) 0334639072.

В нашия сайт няма да видите рекламни банери и линкове. Ние разчитаме на нашите съмишленици. За въпроси и контакти относно информацията на тази страница, пишете на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..


Дарете 20 лв. в подкрепа на "Свобода за всеки"!
Натиснете синия бутон ще можете да изберете един от няколко начина да дарите за дейността на СВ.


Ползвай бутона за дарения (Donate) за такива в евро, чрез PayPal или една от основните кредитни карти: