Докладвайте коментара

Не мислех да коментирам написаното от „Петър Иванов“, но пък да го оставим да се самозаблуждава – това също не е добре и затова реших да нахвърлям няколко реда.
Първо, всеки ще се съгласи, че който нарича другите „болни извратени мозъци“, самият навярно е с болен мозък и културното му ниво навярно може да се сравни с това на някои бавноразвиващи се индивиди, които не правят разлика между бялото и черното.
Второ, ако г-н „Иванов“ не знае кой ни отнема свободата да се молим, значи той навярно е щастлив човек и си мисли, че живее в свят на пълно разбирателство между хората и абсолютна свобода (хвала да му е, ако е така!).
Трето, мисълта на г-н „Иванов“ за „въображаемия бог“, на когото, видите ли, се молим, не може да се изтълкува по друг начин, освен като непризнаване на факта, че освен атеистите (които са доста войнствени) в света има и други хора, които имат други виждания за този свят, и със сигурност г-н „Иванов“ също живее с твърде много въображаеми мисли в главата, но ние, разбира се, не се противим на тези негови мисли; – струва ми се, че принципът „живей и остави и другите да живеят“ си е добър принцип, стига тези „другите“ да не те наричат „болен извратен мозък“ и да разберат, че живеем в 2018 г., а не в Средновековието.
Бъдете здрав, г-н „Иванов“, и работете за новия комунизъм (доколкото мога да съдя по злостния Ви тон), пък то ще се види - сигурен съм, че истината ще излезе наяве!