Подкрепете "Свобода за всеки"

shaking-hands


Дарете в подкрепа на "Свобода за всеки"!

На тази страница можете да изберете един от няколко начина за дарението:
през интернет, в брой на каса, банков превод или кредитна карта.Ние сме неправителствена организация с идеална цел. Дейността ни не е с цел печалба. Не получаваме субсидии или финансиране от държавата и не разчитаме на парите на данъкоплатците. Проектът се издържа със средства от спонсори и дарения на симпатизанти и наши читатели.

За издаването на списанието са вложени и продължават да се влагат стотици часове авторски, редакторски и дизайнерски доброволен труд. Правозащитната ни дейност и публичната полемика в защита на правото на вяра и свободното слово включват и десетки часове безплатна адвокатска работа (pro bono -- без хонорар).

За да продължим да издаваме "Свобода за всеки" вашето партньорство е изключително важно.

Всяко дарение ни помога да продължим да защитаваме свободата на вярата, словото и традиционното семейство и други основни човешки права.


(1) Дари за каузата! (Може да въведете различна сума от зададената, напр. 2, 10, 50 лв. или друга сума. Просто изпишете сумата в кутийката.)


Описание Сума
Дарение за дейността на Свобода за всеки--уеб сайт за свободата на съвестта, вярата и словото и правозащитна група BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки


Можете да ползвате горната формичка за дарение през Интернет, в офис на ЕasyPay, или чрез банков превод. Информацията автоматично ще бъде попълнена за Ваше улеснение. Можете също да ползвате и кредитната си карта. Изборът ще Ви бъде предоставен след като натиснете бутона за плащане.

В случай на нужда отново да посочите основание можете да запишете просто "Дарение СВ".


(2) В брой на гише на Изипией - www.EasyPay.bg - дарението е за клиентски номер (КИН): 0334639072
Основание: дарение СВ. Титуляр: ф-я Преображение.


bank


(3)
За дарение с банков превод или в брой по сметка IBAN: BG90 ESPY 4004 0029 6712 12, BIC: CECBBGSF, ТИТУЛЯР: ФОНДАЦИЯ ПРЕОБРАЖЕНИЕ, ОСНОВАНИЕ: ДАРЕНИЕ СВ.Бележка: За издаване на удостоверение за дарение, моля пратете данните на дарителя. Основание: дарение СВ. Титуляр: ф-я Преображение. При дарения онлайн или в брой чрез Изипей се уверете, че ползвате нашия клиентски номер (КИН) 0334639072.

В нашия сайт няма да видите рекламни банери и линкове. Ние разчитаме на нашите съмишленици.


Дарете малка сума в подкрепа на "Свобода за всеки"!
След натискане на бутона ще можете да изберете един от няколко начина за дарението: през интернет, в брой на каса, банков превод или кредитна карта.