Понеделник, 08 Юли 2013 11:41

Държавата създаде професия "родител" - майка и татко са излишни

Написана от
Оценете
(12 гласа)
Ходът, с който държавата и нейните бюрократи продължават самообожествяването си, е главозамайващ. Държавата е създала професия "приемен родител", с което легитимира родителството като произхождащо от държавно-установения класификатор на професиите. За да сте родител, вече не е нужно да раждате деца. Държавата ще ви придаде от себе си качествата на такъв с нарочна бланка. Децата, които държавата ще отнема от действителните им родители (наричани "биологични"), ще дава на тези, които са покрили ДЪРЖАВНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ да са родители. По този начин привидно безумната максима на защитничка на тоталитарния и провален (засега) Проект за закон за детето на дебат през март 2012 г. става постепенно реалност. Хорър-реалност.

Знаменателните думи на тази функционерка на УНИЦЕФ бяха, смислово и почти дословно, следните: "Ние не сме против семейството. Ние просто искаме да дадем децата на тези, които могат да ги отглеждат."

Съвсем логично е тези, които могат да отглеждат деца, да са лицензираните от държавата родители. Лудостта на държавните чиновници придобива заплашителен характер. Вече не е смешно. Очевидно не е далеч времето, когато дори за да имаш деца, ще ти трябва лиценз от държавния бюрократ, който лиценз ще удостверява, че си достоен да се съвъкупяваш прокративно в най-добрия интерс на бъдещото поколоние. За което държавата се грижи. Както и за неговото щастие.

Можете да изпратите своето мнение по въпросите на подобен проект на имейл, публикуван на страницата на Национална асоциация за приемна грижа.
Прочетена 2925 пъти Последно променена в Понеделник, 08 Юли 2013 13:18

Коментари   

 
Неделина Панайотова
+4 #2 Неделина Панайотова 12-07-2013 13:01
Простотии само измислят. Все едно нямат глави на раменете да отсъждат кое е добро и кое не е.
Цитиране | Докладвай на администратор
 
 
darzhikov
+6 #1 darzhikov 09-07-2013 18:28
Тия съвсем са се побъркали да мислят че са в правото си. Такава организация против семейните ценности бих нарекъл - НЕЗАКОННА. А те даже я узаконили и булстат си имат за дарения предполагам. Че кой нормален човек ще им дари пари и/или ще членува в тази самоубийствена за страната ни организация. Трябва да се забранят даже да ги споменават. Тази ограниченна държавна конюнктура кога ще вземе да се промени най накрая. Само болни мозъци ли имат желание да са на ръководните постове и да допускат такива откачени идеи, отнемащи свободата и достойнството на мъжете , жените, родителите и семейството като една от най - големите ценности която е на изчезване ако съдим от простотиите които им раждат безмозъчните глави.
Този Мирослав Долапчиев да вземат да го освидетелстват и да го вкарат в лудница.
Цитиране | Докладвай на администратор
 

Добавете коментар

Правила при коментиране- линка вляво, синьото поле!


Защитен код
Обнови